Ηρακλειο Φωτια : Κρήτη: Μάχη με τις φλόγες δίνουν πυροσβέστες σε εργοστάσιο ... / Στη περιοχή επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 8.

Ηρακλειο Φωτια : Κρήτη: Μάχη με τις φλόγες δίνουν πυροσβέστες σε εργοστάσιο ... / Στη περιοχή επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 8.. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στον μασταμπά ηρακλείου. Φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στη δ.ε. Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας ηρακλείου λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι για φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της οδού καστρινάκη. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα έγιναν ορατές οι πρώτες φλόγες, κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στο 6ο χλμ. «συναγερμός» σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία του ηρακλείου, νωρίς το απόγευμα της τρίτης, λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση μεταξύ.

6:58 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου με 10 πυροσβέστες, 2 υδροφόρες και 1 μηχάνημα έργου. Συνελήφθησαν υπάλληλοι του δεδδηε για τη μεγάλη φωτιά. Η πυροσβεστική έσπευσε με τέσσερα οχήματα και 10 άνδρες προκειμένου να σβήσει τη φωτιά και να μην επεκταθεί σε. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα έγιναν ορατές οι πρώτες φλόγες, κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στο 6ο χλμ.

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Ηράκλειο - Άμεση επέμβαση της ...
Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Ηράκλειο - Άμεση επέμβαση της ... from images32.inewsgr.com
Γουβών του δήμου χερσονήσου ηρακλείου κρήτης, το μεσημέρι της τρίτης 22 ιουνίου. Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα τροχόσπιτο κοντά στο παγκρήτιο στάδιο στο. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα έγιναν ορατές οι πρώτες φλόγες, κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στο 6ο χλμ. Συνελήφθησαν υπάλληλοι του δεδδηε , οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες, 10 ιουλίου. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας και ισχύει για την πέμπτη 25 ιουλίου, υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται για τα εξής μέρη της ελλάδας: Σύμφωνα με πληροφορίες η καταστροφή είναι ολοσχερής και μάλιστα η φωτιά προκάλεσε αναστάτωση καθώς πρόκειται για. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στο χουδέτσι ηρακλείου κρήτης. Επί τόπου έχουν σπεύσει πυροσβέστες με 5 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα και δίνουν μάχη με τις φλόγες, για να.

Σύμφωνα με πληροφορίες η καταστροφή είναι ολοσχερής και μάλιστα η φωτιά προκάλεσε αναστάτωση καθώς πρόκειται για.

6:58 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χώρο με καλαμιές και επεκτάθηκε σε διπλανό χώρο όπου. Το αργότερο 20 ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα για το freedom. Όλα τα θέματα / άρθρα που θα βρείτε στις σελίδες του zarpanews.gr είναι ενυπόγραφα.όταν το zarpanews.gr χρησιμοποιεί θέματα που έχουν δημοσιευτεί σε άλλους ιστότοπους ή έντυπα μέσα, αναφέρει πάντα την πηγή τους. Φωτιά τωρα στο ηράκλειο κρήτης 5:43 μμ, παρασκευή 12 ιουν 2020 5:43 μμ, παρασκευή 12 ιουν 2020 κοινωνία Γουβών του δήμου χερσονήσου ηρακλείου κρήτης, το μεσημέρι της τρίτης 22 ιουνίου. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγα λεπτά στο ηράκλειο κρήτης. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή καλλιθέας του ηρακλείου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Φωτιά ξέσπασε στο ηράκλειο κρήτης στην περιοχή του γιόφυρου. Φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι ηρακλείου κρήτης το βράδυ της τρίτης 29 ιουνίου. Στις φλόγες τυλίχθηκε μια αποθήκη και στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Σε ύφεση η φωτιά μεταξύ αγίου θωμά και αγίας βαρβάρας.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου με 10 πυροσβέστες, 2 υδροφόρες και 1 μηχάνημα έργου. 6:58 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις δυο το μεσημέρι σε πρανές δρόμου στην εθνική οδό στο ύψος της n. 6:58 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021. «συναγερμός» σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία του ηρακλείου, νωρίς το απόγευμα της τρίτης, λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση μεταξύ.

Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στην Αγία Φωτιά Ιεράπετρας ...
Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στην Αγία Φωτιά Ιεράπετρας ... from flashnews.gr
6:58 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021. Στις φλόγες τυλίχθηκε μια αποθήκη και στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή καλλιθέας του ηρακλείου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Χανια, κρητη, ελλαδα, ηρακλειο, ρεθυμνο, ηρακλειο, καιροσ, αποψη, chania, λασιθι, εκλογεσ, συριζα, ζωδια, τροχαιο, xania, δημοσ χανιων, συλληψη, πλατανιασ, σχεσεισ, news, αλεξησ τσιπρασ, αστυνομια, φωτια, βουλη, σεισμοσ, συλληψεισ, ελλαδα\, τουρισμοσ, τσιπρασ, ζαρπακια Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στο χουδέτσι ηρακλείου κρήτης. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας και ισχύει για την πέμπτη 25 ιουλίου, υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται για τα εξής μέρη της ελλάδας: Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Συνελήφθησαν υπάλληλοι του δεδδηε , οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες, 10 ιουλίου.

Φωτιά ξέσπασε στο ηράκλειο κρήτης στην περιοχή του γιόφυρου.

Φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι ηρακλείου κρήτης το βράδυ της τρίτης 29 ιουνίου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στο χουδέτσι ηρακλείου κρήτης. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας και ισχύει για την πέμπτη 25 ιουλίου, υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται για τα εξής μέρη της ελλάδας: Φωτιά σε διαμέρισμα ηλικιωμένης στο ηράκλειο Φωτιά είναι σε εξέλιξη στο ηράκλειο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στον μασταμπά ηρακλείου. Στις φλόγες τυλίχθηκε, νωρίς το πρωί, διαμέρισμα στην περιοχή της νέας αλικαρνασού στο ηράκλειο κρητης. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χώρο με καλαμιές και επεκτάθηκε σε διπλανό χώρο όπου. Παρασκευή, 06 αυγούστου 2021 12:39. Φωτιά είναι σε εξέλιξη στο ηράκλειο. Συνελήφθησαν υπάλληλοι του δεδδηε για τη μεγάλη φωτιά. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια ηρακλειο κρητης Άμεσα κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου με 10 πυροσβέστες, 2 υδροφόρες και 1 μηχάνημα έργου.

Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της τρίτης σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο της κρήτης. Φωτιά ξέσπασε στο ηράκλειο κρήτης στην περιοχή του γιόφυρου. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στην περιοχή του γιόφυρο στο ηράκλειο κρήτης, με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές ζημιές σε ι.χ. Στις φλόγες τυλίχθηκε, νωρίς το πρωί, διαμέρισμα στην περιοχή της νέας αλικαρνασού στο ηράκλειο κρητης. Φωτιά είναι σε εξέλιξη στο ηράκλειο.

Ηράκλειο: Η "μάχη" των πυροσβεστών έθεσε τη φωτιά υπό ...
Ηράκλειο: Η "μάχη" των πυροσβεστών έθεσε τη φωτιά υπό ... from www.ekriti.gr
Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια ηρακλειο κρητης Φωτιά ξέσπασε στο ηράκλειο κρήτης στην περιοχή του γιόφυρου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου με 10 πυροσβέστες, 2 υδροφόρες και 1 μηχάνημα έργου. «συναγερμός» σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία του ηρακλείου, νωρίς το απόγευμα της τρίτης, λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση μεταξύ. Ηρακλειο φωτια πυρκαγια εργοστασιο πυροσβεστικη. Στη περιοχή επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 8. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χώρο με καλαμιές και επεκτάθηκε σε διπλανό χώρο όπου. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγα λεπτά στο ηράκλειο κρήτης.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στον μασταμπά ηρακλείου.

«συναγερμός» σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία του ηρακλείου, νωρίς το απόγευμα της τρίτης, λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση μεταξύ. Σε ύφεση η φωτιά μεταξύ αγίου θωμά και αγίας βαρβάρας. Στις φλόγες τυλίχθηκε μια αποθήκη και στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Συνελήφθησαν υπάλληλοι του δεδδηε , οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες, 10 ιουλίου. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χώρο με καλαμιές και επεκτάθηκε σε διπλανό χώρο όπου. Χανια, κρητη, ελλαδα, ηρακλειο, ρεθυμνο, ηρακλειο, καιροσ, αποψη, chania, λασιθι, εκλογεσ, συριζα, ζωδια, τροχαιο, xania, δημοσ χανιων, συλληψη, πλατανιασ, σχεσεισ, news, αλεξησ τσιπρασ, αστυνομια, φωτια, βουλη, σεισμοσ, συλληψεισ, ελλαδα\, τουρισμοσ, τσιπρασ, ζαρπακια Συνελήφθησαν υπάλληλοι του δεδδηε για τη μεγάλη φωτιά. Φωτιά ξέσπασε στο ηράκλειο κρήτης στην περιοχή του γιόφυρου. Το αργότερο 20 ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα για το freedom. Φωτιά είναι σε εξέλιξη στο ηράκλειο. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στην περιοχή του γιόφυρο στο ηράκλειο κρήτης, με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές ζημιές σε ι.χ. Φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι ηρακλείου κρήτης το βράδυ της τρίτης 29 ιουνίου. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook